Stagiaire Administratie/Communicatie Support

Wij zoeken een stagiaire die kan ondersteunen in de administratieve afhandeling en communicatie op ons kantoor in Amstelveen.

Background Content Right

Organisatie

Douqué Coffee is een commodity trade familiebedrijf uit 1895 en heeft zich gespecialiseerd in de import van groene koffie uit verschillende oorsprongslanden die geleverd wordt aan koffiebranderijen in Europa. Douqué fungeert hiermee als schakel tussen de koffie producenten in oorsprong en koffiebranders in Europa. Douqué is hierdoor een zeer internationaal bedrijf met commerciële uitdagingen over de hele wereld, maar tegelijk een persoonlijk familiebedrijf.

Functie

Wij zoeken een stagiaire die kan ondersteunen in de administratieve afhandeling en communicatie op ons kantoor in Amstelveen. Als stagiaire werk jij mee aan de dagelijkse administratieve werkzaamheden en projecten.

  • Correspondentie en contracten: Opschonen en beheren van contactlijsten, contracten en overeenkomsten opstellen en versturen.
  • Communicatie: telefoon/mails beantwoorden van afnemers, leveranciers en andere belanghebbende. Meedenken over website/social media beheer
  • Administratie: ondersteunend in de administratieve werkzaamheden op commercieel, financieel en logistiek gebied
  • Facilitair: Je assisteert bij het uitvoeren van de facilitaire zaken op kantoor

Wij bieden:

Een uitdagende en leerzame stage in een internationaal en ambitieus bedrijf. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Tijdens de stage kom je in contact met organisaties uit heel veel verschillende landen. Je zult direct betrokken worden bij ons team en er heerst een informele werksfeer. We werken in een mooi pand in Amstelveen, 10 minuten vanaf de Zuidas. Op vrijdagmiddag staat de borrel klaar, wanneer mogelijk in onze zonnige tuin. Tevens ontvang je een leuke stagevergoeding, lekkere lunch en natuurlijk heerlijke koffie!

Wat wij vragen:

  • MBO/HBO gerichte studie gericht op administratie/communicatie/logistiek/supply chain
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Oplossingsgerichte denkwijze/pro actief assisteren van collega’s
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor een periode van 6 maanden

Solliciteren?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur je CV en motivatie op naar annette@douque.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!