Trade/Logistics Support medewerker

Als Trade/Logistics support medewerker ben je het verlengstuk van de Traders en bied je de ondersteuning om het proces na de verkoop goed te laten verlopen.

Background Content Right

Organisatie

Douqué Coffee is een commodity trade familiebedrijf uit 1895 en heeft zich gespecialiseerd in de import van groene koffie uit verschillende oorsprongslanden die geleverd wordt aan koffiebranderijen in Europa. Douqué fungeert hiermee als schakel tussen de koffie producenten in oorsprong en koffiebranders in Europa. Douqué is hierdoor een zeer internationaal bedrijf met commerciële uitdagingen over de hele wereld, maar tegelijk een persoonlijk familiebedrijf.

Functie

Als Trade/Logistics support medewerker ben je het verlengstuk van de Traders en bied je de ondersteuning om het proces na de verkoop goed te laten verlopen. Jij bent verantwoordelijk voor de verscheping en het transport van de koffie vanuit oorsprong naar de klanten, het plannen/administreren en goedkeuren hiervan en de vertaalslag naar leveranciers, klanten en verschillende transportbedrijven en pakhuizen. Ook het afhandelen van import documentatie behoort tot de taken en verder ben je verantwoordelijk het overzicht te houden over de lopende contracten, zodat leveranciers/klanten altijd bij jou terecht kunnen met al hun vragen. Al met al dus een functie voor een echte multitasker!

Wij bieden:

Een parttime, uitdagende en verantwoordelijke functie waarin de kans wordt geboden om bij te dragen aan de groei van de organisatie waarbij het stabiliseren, professionaliseren en uitbouwen van de organisatie voorop staat. Werken in een klein team (familiebedrijf) waarbij een open en persoonlijke cultuur heerst en goede arbeidsvoorwaarden worden gehanteerd. We werken in een mooi pand in Amstelveen, 10 minuten vanaf de Zuidas.

Wat wij vragen:

  • MBO/HBO gerichte studie gericht op logistiek/supply chain management
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een logistieke positie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Kennis van import & export documentatie en Incoterms
  • Kennis van certificeringen is een pre
  • Oplossingsgerichte denkwijze/pro actief assisteren van collega’s

Solliciteren?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur je CV en motivatie op naar annette@douque.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!